Selecteer een pagina

Goed op weg met een Seo training

Wie als ondernemer zijn bedrijf wil laten groeien doet er goed aan zich te verdiepen in SEO ( Search Engine Optimization). Alhoewel er online veel informatie over dit onderwerp te vinden is, doe je er goed aan om een goede SEO training te volgen. Je zult hierdoor niet alleen meer te weten komen hoe SEO precies werkt, maar ook hoe je dit goed kunt toepassen op je eigen website.

Heb je er bijvoorbeeld al wel eens over nagedacht dat een goede gebruikers ervaring ( UX ofwel User Experience) heel belangrijk is om hoog gewaardeerd te worden door Google? En met een goede UX bedoelen we natuurlijk niet dat de bezoekers van je website je design zo leuk vinden. Nee, Het gaat om de doelen en verwachtingen van je bedrijf en je website bezoekers.

Begin bij de basis

Dit is een van de onderwerpen die een goede SEO training zou moeten behandelen. Maar er komt natuurlijk veel meer bij een goede SEO kijken. Zo is er bijvoorbeeld de laadsnelheid van je website, of welke zoekwoorden je gebruikt, maar ook of je content relevant genoeg is om waarde te bieden aan je bezoekers. En Google wordt steeds slimmer en leest tegenwoordig mee als een echte klant.

Kijk bij het zoeken naar een SEO training naar de inhoud van de cursus en ga na of deze aansluit bij jouw vragen over het optimaliseren van jouw SEO. Begin met een basis training zodat je weet waar je op moet letten en kies daarna een training of workshop die wat meer verdieping geeft. Vaak kun je per onderwerp een SEO cursus vinden. Heel belangrijk is het dat er binnen de cursus ruimte is om vragen te stellen over het implementeren van de tips op je eigen website. Ook een analyse van de trainer zal je helpen jouw SEO te optimaliseren.